Komplet trakov za ušesa

Komplet trakov za useša je izdelan iz mehkega in toplega materiala, ki je prijeten na dotik in nežen do kože. Njegova posebna oblika omogoča, da se popolnoma prilega okoli glave in ušes, zagotavljajoč udobno in tesno prileganje.

Na voljo je v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko izberete tistega, ki se najbolj ujema z vašimi željami. Ne glede na to, ali ga nosite med športnimi aktivnostmi na prostem ali zgolj kot modni dodatek, bo turban trak zagotovo pritegnil pozornost.

10,00

Opis

Komplet trakov za ušesa se s svojo velikostjo popolnoma prilega otrokovim ušesom, ne da bi pri tem povzročal nelagodje. Na voljo v treh različnih barvah in motivih. Klasični trak za ušesa zagotovo pritegnil pozornost vašega malčka in mu ohranil toplo in modno glavo.

Izdelani so iz mehkega in raztegljivega materiala, zato se trakovi udobno prilegajo otrokovim ušesom, ne glede na velikost.

Z unikatnim dizajnom in različnimi vzorci bodo trakovi obogatili otrokov videz in mu nudil zaščito pred mrazom. Trak za ušesa je lahko tudi popolna izbira za tiste, ki želijo izstopati iz množice in biti vedno v trendu.

Dodatne informacije

Velikost

36-39 cm, 39-41 cm, 41-43 cm, 43-45 cm, 45-47 cm, 47-49 cm, 49-51 cm, 51-53 cm, 53-55 cm, 55-57 cm

Barva

dinozavri, temno moder, kiti, marelica, metulji, srčki na sivi, siv, ptički, pike, traktorji, siv, medvedki

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?