Dres za balet, gimnastiko brez krilca

Dres za balet in gimnastiko je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo mehkobo na koži in zračnost. Baletni dresi imajo prilegajoč kroj, poudarjajo naravno postavo plesalke ter omogočajo nemoteno izvajanje gibov. So praktični, saj so enostavni za vzdrževanje. Primerni za začetnike in izkušene plesalke. Najdite svoj popoln baletni dres in zasijte na odru! Za več informacij smo vam na voljo.

30,0040,00

Opis

Dres za balet in gimnastiko je narejen z mislijo na eleganco, udobje in svobodo gibanja. Izdelan je iz kakovostnih materialov (lycra ali jersey), ki zagotavljajo mehkobo na koži in hkrati omogočajo zračnost, kar je še posebej pomembno pri baletnih treningih.

Dres je na voljo v roza barvi, naredimo pa lahko tudi druge barve. Poleg tega pa imamo tudi drznejše modele z barvnimi kombinacijami, ki izstopajo in izražajo osebnost plesalke, te lahko naročite preko maila, fb ali Ig.

Naši dresi so oblikovani tako, da poudarijo naravno postavo plesalke in ji omogočajo svobodno gibanje. Imajo prilegajoč kroj, ki se prilega telesu, hkrati pa omogoča dovolj prostora za gibljivost. Materiali so raztegljivi, kar omogoča nemoten izvajanje baletnih gibov in plesnih figur.

Dresi so tudi zelo praktični, saj imajo krilo že všito. Materiali so tudi enostavni za vzdrževanje, kar olajša čiščenje po treningih in nastopih.

Naša kolekcija je namenjena tako za začetnike kot tudi za izkušene plesalke. Verjamemo, da bo vsaka plesalka našla svoj popoln dres, ki bo izražal njeno strast do baleta in ji omogočal, da zasije na odru.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, smo vam na voljo. Veselimo se, da vam pomagamo najti popoln baletni dres!

Dodatne informacije

Velikost

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 92, 98

Material

jersey, lycra

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?