Lanena oblekica s tilom in pasom v barvi po želji 50-92

Lanena oblekica s tilom in pasom je elegantna in nežna izbira. Izdelana je iz visokokakovostnega lanu in lahkega tila. Popolna za posebne priložnosti, kot je krst, rojstni dan sli za porko. Možnost izbire satenastega pasu v poljubni barvi. Poudari pas oblekice in dodaja barvno popestritev. Nepozabne oblekice za nepozaben dogodek.

40,0045,00

Opis

Lanena oblekica je prava mešanica elegance in nežnosti. Izdelana je iz visokokakovostnega lanu, ki je znan po svoji zračnosti in udobju, ter tila, ki doda pridih lahkotnosti in čarobnosti. Te oblekice so popolna izbira za posebne priložnosti, kot je krst, rojstni dan ali pa poroka. Lan je naravno vlakno, ki je mehko na otip in hkrati trpežno.

Njegova tekstura doda obleki edinstven videz in jo naredi še posebej privlačno. Tudi til, ki je lahka in prosojna tkanina, ustvari čudovito mehko gibanje in dodaja pridih elegance. Oblekice imajo tudi možnost izbire satenastega pasu v poljubni barvi. Ta pas bo poudaril pas oblekice in dodal nekaj barvne popestritve.

Izbira barve pasu je popolnoma prilagodljiva, tako da boste lahko izbrali tisto, ki se najbolj ujema z vašimi željami in stilom. Ne glede na to, ali gre za klasično belo krstno oblekico ali pa želite nekaj bolj barvitega, bodo krstne oblekice iz lanu in tila s satenastim pasom zagotovo navdušile tako starše kot tudi male angelčke. So popoln izbor za posebno krstno slovesnost in bodo zagotovo ustvarile nepozabne spomine.

Dodatne informacije

Barva pasu

bel saten, mornarsko moder saten, rdeč saten, smetana saten

Velikost

50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?