Metuljček za moške

Metuljček za moške v črni barvi. Eleganten dodatek. Izdelan je iz kakovostnega materiala in ima nastavljiv trak za udobno prileganje okoli vratu. Ta klasični dodatek bo dodal eleganco in šarm vašemu videzu. Popolna izbira za posebne priložnosti. Za več informacij smo vam na voljo.

18,00

Opis

Metuljček za moške v črni barvi. Ta stilski dodatek bo dodal pridih elegance in šarma k vašemu videzu. Metuljček je izdelan iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja mehkobo in udobje na koži.

Ima nastavljiv trak, ki omogoča prilagajanje dolžine okoli vratu, kar zagotavlja popolno prileganje za vsako postavo. Ta funkcija omogoča tudi enostavno in udobno nošenje skozi ves dan ali večerni dogodek.

Črna barva metuljčka je klasična, a hkrati tudi izrazno močna. Popolnoma se ujema z različnimi oblačili in dogodki, bodisi formalnimi ali priložnostnimi. Ta eleganten metuljček bo zagotovo pritegnil pozornost in poudaril vašo osebnostno eleganco.

Ne glede na to, ali gre za poroko, gala večerjo ali kakšno drugo posebno priložnost, naš črni metuljček s nastavljivim trakom je prava izbira za moške, ki si želijo izstopati in biti brezhibno oblečeni.

Naročite svoj elegantni črni metuljček z nastavljivim trakom in pripravite se na večer poln elegance in samozavesti. Za več informacij smo vam na voljo.

Dodatne informacije

Barva

bela, črna, modra, rdeča, siva

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?