Kapa

Kapa je na voljo v klasični in podaljšani različici z možnostjo personaliziranega potiska, idealna za programerje in razvijalce programske opreme, saj združuje stil, udobje in funkcionalnost. Izdelana iz kakovostnega materiala, ki zagotavlja toplotno udobje in dihanje, se prilega glavi za udobno nošenje ves dan, odlična kot darilo ali za osebno uporabo.

28,00

Opis

Kapa je na voljo v klasični ali podaljšani različici. Podaljšana kapa je posebej zasnovana kot malo daljša kapa. Vsak model kape ima potisk po želji.

Ta kapa je nepogrešljiv kos za vse, ki se ukvarjate z razhroščevanjem programske opreme ali s kodiranjem. Ta kakovostna in stilsko dovršena kapa vam bo nudila udobje in zaščito med dolgimi urami reševanja programskih težav.

Izdelana je iz visokokakovostnega materiala, ki ohranja toploto in obenem omogoča, da vaša glava diha. Kapa je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vaši glavi in zagotavlja udobno nošenje skozi celoten dan.

Ne glede na to, ali se ukvarjate s kodiranjem ali razvojem programske opreme, bo ta kapa vaš zvesti spremljevalec na vsakem koraku. Uporabite jo lahko kot darilo ali pa jo kupita zase.

Dodatne informacije

Velikost

53-55 cm, 55-57 cm, 57-60, 60-63

Barva

bela s črnim napisom, črna z belim napisom, temno modra z belim napisom

Tip

beanie podaljšana kapa, klasična kapa

Potisk

code is ART, coding is my warmup, debugging is my cardio, don`t get pwned

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?