Otroška kapa z vrvicami za zavezovanje

Otroška kapa z vrvicami za zavezovanje. Odkrijte popolno udobje, toplino in stil za vašega dojenčka z našimi ročno narejenimi kapicami! Zagotovite mu udobje in zaščito pred mrazom ter dodajte šarmanten videz pletenine. Na voljo v treh barvah. Naročite zdaj!

17,00

Opis

Otroška kapa z vrvicami za zavezovanje. Odkrijte popolno udobje, toplino in stil za vašega dojenčka z našo kolekcijo ročno narejenih kapic! Naši izdelki so narejeni iz kakovostnega in mehkega blaga ter so oblikovani z mislijo na udobje in funkcionalnost.

Z vrvico za zavezovanje in z mislijo, da bodo tudi ušesa lepo pokrita, bodo naše kape zagotovile popolno prileganje in zaščito pred mrazom in vetrom, hkrati pa bodo vašemu dojenčku dodale šarmanten videz pletenine. Na voljo so v treh osupljivih barvah, da lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu stilu in oblačilom, ki jih že imate v omari.

Razvajajte vašega malčka z najboljšim in mu zagotovite le najboljše! Naročite naše ročno narejene kape še danes in ustvarite nepozabne trenutke udobja in topline.

Za brezskrbne in modne trenutke z vašim dojenčkom – izberite naše ročno narejene kape!

Naročite zdaj in razveselite vašega malčka!

Dodatne informacije

Barva

roza, oker, sivomodra

Velikost

36-39 cm, 39-41 cm, 41-43 cm, 43-45 cm, 45-47 cm, 47-49 cm, 49-51 cm, 51-53 cm, 53-55 cm

Morda vam bo prav tako všeč…

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?