Kompletek za novorojenko – ježki

Kompletek za novorojenko vključuje podaljšano jopico v barvi smetane, baggy hlačke z motivom ježkov, kapico z mašno in darilne copatke. Popolno darilo za vašega malčka!

Komplet vključuje smetano jopico, ki bo nudila toplino in udobje. Baggy hlačke so modne in udobne, kapica za mašno pa pokriva ušesa in je zavezljiva. Darilni copatki pa bodo poskrbeli za toplo in udobno obutev.

Ponudite najboljše svojemu novorojenčku z našim kompletom z motivom ježkov. Očarljiv videz in udobje zagotovljena!

54,0065,00

Opis

Kompletek za novorojenko, ki bo navdušil tako starše kot tudi malčke. Naša edinstvena kolekcija je navdihnjena z ljubkimi ježki in vključuje vse, kar potrebujete za prijetno in udobno dobrodošlico za vašega dojenčka.

Komplet vključuje čudovito, podaljšano jopico v smetana barvi z motivom ježkov, ki bo vašemu malčku zagotovila toplino in udobje. Jopica je izdelana iz mehkega in prijetnega materiala, ki bo nežno objel vašega dojenčka. Poleg tega so v kompletu tudi baggy hlačke z motivom ježkov, ki so modne, udobne in praktične. Vaši malčici bodo omogočile neomejeno gibanje in mu zagotovile še večjo zabavo.

Seveda pa smo poskrbeli tudi za glavo vašega dojenčka s čudovito kapico za mašno. Ta kapa ima poseben dizajn, saj pokriva ušesa in je zavezljiva, kar pomeni, da bo ostala na mestu in hkrati zagotavljala toplino in zaščito pred mrazom. Vaši malčici bo zagotovila trendovski videz in obenem mu nudila udobje skozi cel dan.

In ker se zavedamo, da so stopala vašega dojenčka prav tako pomembna, smo v komplet dodali še čudovite copatke kot darilo. Ti copatki so ne samo mehki in udobni, ampak tudi praktični, saj bodo vašemu malčku zagotovili toplino in mu preprečili, da bi se mu copatki kar naprej izgubljali.

Komplet za novorojenčka z motivom ježkov je popolno darilo za starše, ki želijo svoji malčici ponuditi le najboljše. Ne samo, da bo vaša dojenčica videti očarljivo v tej kolekciji, ampak bo tudi udobno in toplo oblečena skozi ves dan.

Ponudite vašemu dojenčku najboljše, ponudite mu naš čudovit komplet za novorojenčka z motivom ježkov. Ne boste obžalovali!

Veselimo se, da vam lahko pomagamo pri izbiri popolnega kompletka za vašo novorojenko. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij, smo vam na voljo.

Dodatne informacije

Velikost

50, 56, 62, 68, 74, 80

Barva jopice

bež melanž, črna, roza, smetana

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?