Kompletek za novorojenko – zlate pikice

Kompletek za novorojenko vključuje podaljšano jopico, baggy hlačke z motivom pikic in bodi z volančki in aplikacijo. Popolno darilo za vašo malčico!

Komplet vključuje jopico, ki bo nudila toplino in udobje. Baggy hlačke so modne in udobne in bodi z volančki in aplikacijo za šik videz.

Ponudite najboljše svoji novorojenki z našim kompletkomom z motivom pikic. Očarljiv videz in udobje zagotovljena!

63,0070,00

Opis

Kompletek za novorojenko, ki bo navdušil tako starše kot tudi malčke. Naša edinstvena kolekcija je navdihnjena z ljubkimi zlatimi pikicami in vključuje vse, kar potrebujete za prijetno in udobno dobrodošlico za vašega dojenčka.

Komplet vključuje čudovito podaljšano jopico, ki bo vaši malčici zagotovila toplino in udobje. Jopica je izdelana iz mehkega in prijetnega materiala, ki bo nežno objel vašega dojenčka. Poleg tega so v kompletu tudi baggy hlačke z motivom zlatih pikic, ki so modne, udobne in praktične. Vaši malčici bodo omogočile neomejeno gibanje in ji zagotovile še večjo zabavo. Bodi z aplikacijo srčka in volančki pa je pika na i celotnemu izgledu.

Komplet za novorojenčka z motivom zlatih pikic je popolno darilo za starše, ki želijo svoji malčici ponuditi le najboljše. Ne samo, da bo vaša dojenčica videti očarljivo v tej kolekciji, ampak bo tudi udobno in toplo oblečena skozi ves dan.

Ponudite vašemu dojenčku najboljše, ponudite mu naš čudovit komplet za novorojenčka z motivom pikic. Ne boste obžalovali!

Veselimo se, da vam lahko pomagamo pri izbiri popolnega kompletka za vašo novorojenko. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij, smo vam na voljo.

Dodatne informacije

Velikost

50, 56, 62, 68, 74, 80

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?