Turban trak za ušesa

Turban trak je izdelan iz mehkega in toplega materiala, ki je prijeten na dotik in nežen do kože. Njegova posebna oblika omogoča, da se popolnoma prilega okoli glave in ušes, zagotavljajoč udobno in tesno prileganje.

Ta turban trak je več kot samo funkcionalen, saj tudi izžareva stil in eleganco. Na voljo je v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko izberete tistega, ki se najbolj ujema z vašim osebnim slogom. Ne glede na to, ali ga nosite med športnimi aktivnostmi na prostem ali zgolj kot modni dodatek, bo turban trak zagotovo pritegnil pozornost.

5,00

Opis

Turban trak se s svojo velikostjo popolnoma prilega otrokovim ušesom, ne da bi pri tem povzročal nelagodje. Na voljo v različnih barvah, bo klasični trak za ušesa zagotovo pritegnil pozornost vašega malčka in ga ohranil toplo in modno.

Turban trak za ušesa je prava modna izjava za naše najmlajše modne navdušence. Ta čudovit trak združuje udobje in slog na edinstven način.

Izdelan iz mehkega in raztegljivega materiala, zato se turban trak udobno prilega otrokovim ušesom, ne glede na velikost.

Z unikatnim dizajnom in različnimi vzorci bo ta trak obogatil otrokov videz in mu nudil zaščito pred mrazom. Turban trak za ušesa je popolna izbira za tiste, ki želijo izstopati iz množice in biti vedno v trendu.

Dodatne informacije

Velikost

36-39 cm, 39-41 cm, 41-43 cm, 43-45 cm, 45-47 cm, 47-49 cm, 49-51 cm, 51-53 cm, 53-55 cm, 55-57 cm

Barva

bež rebrast, rdeča z bleščicami, temno modra rebrast, umazano roza, umazano roza rebrast, črna rebrast, smetana rebrast

Morda vam bo prav tako všeč…

Bi copek novice?
ženska balončica tunika
Bi copek novice?